Τσαπανίδου προς Καμμένο: Έπρεπε να σας πετάξω έξω

Εκτροχιάστηκε η συζήτηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, με την Πόπη Τσαπανίδου στο Star.

Στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της δημοσιογράφου και στην επιμονή της στο θέμα του "λιντσαρίσματος', ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηρίζοντας την 'ψεύτρα', ενώ είπε ότι της υποβάλλουν ερωτήσεις, της οποίες είναι αναγκασμένη να κάνει...

Την αποκάλεσε αστεία και ισχυρίστηκε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις και ότι έχει προκατάληψη. Πρόσθεσε πως δεν ήταν δημόσια δήλωση αυτή αφού τον τραβούσε μια κάμερα από το πλάι.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη.

"Είστε με προκατάληψη... Λέτε ψέματα! Δεν υπήρξε τέτοια δήλωση! Είστε αστεία και ψεύτρα", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην παρουσιάστρια.

Η Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, "εξερράγη", όμως, όταν ο κ. Καμμένος αρνήθηκε ότι είπε για "λιντσάρισμα" του δημάρχου Χρ. Πάχτα.

"Προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου γιατί με είπατε ψεύτρα, ότι μου τα υπαγορεύουνε... Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο", είπε η παρουσιάστρια που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

"Θα πετάξετε εμένα έξω;", απάντησε ο κ. Καμμένος και, γελώντας, σηκώθηκε και έφυγε από το πλατό!

Διαβάστε ακόμη: Μεταστροφή Καμμένου για τα περί "λιντσαρίσματος" Πάχτα