Με όλα της τα “όπλα” η ΑΕΚ στο πρώτο επίσημο τεστ

Στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει του τελευταίου της φιλικού προετοιμασίας, πριν από τις υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Γ’ Εθνικής, θα βρίσκεται ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και μετά το φιλικό με το Χαϊδάρι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο τεστ.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του καθώς γνωρίζει πως αυτή θα είναι οι τελευταία του ευκαιρία για δοκιμές.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Μιχάλης Παυλής συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί, λόγω θλάσης, ενώ ο Λάμπρος Θαναηλάκης έκανε ατομικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Ντούνης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κασβιρόπουλος, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Μούργκα, Πόποβιτς, Ράμα, Ντακόλ.

Όσον αφορά τους φίλους της ΑΕΚ που θέλουν να πάνε στο γήπεδο της Νεάπολης, η διοίκηση του Ιωνικού ανακοίνωσε πως θα φιλοξενηθούν στις θύρες 7 και 8 με τιμή εισιτηρίου 5ευρώ.

Αναλυτικά:

“Η αναμέτρηση των δυο ιστορικών ομάδων εχει κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα η ζήτηση των εισιτηρίων να είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Υπολογίζεται οτι θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο καθώς ισχύουν τα διαρκείας, οι θύρες 7 και 8 θα είναι ανοιχτές για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας. με το εισιτήριο να είναι στην ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 5 ευρώ. Η θύρα 5 θα φιλοξενήσει τους κατόχους καρτών VIP”.

Πηγή: sport-fm.gr