Συλλεκτική φιάλη με άρωμα Λονδίνου

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της φιάλης προέκυψε από το συνδυασμό 1.000 εικόνων που συλλέχθηκαν από Λονδρέζους, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού #MyLondon, που τους προσκάλεσε να αποτυπώσουν την αγαπημένη τους πόλη σε φωτογραφίες.

Ο διαγωνισμός #MyLondon, ο οποίος ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2012 στην αγορά του Covent Garden στο Λονδίνο, έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες Λονδρέζους να μοιραστούν τι σημαίνει για εκείνους η πρωτεύουσά τους, μέσα από τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν σε μια ειδικά φτιαγμένη ιστοσελίδα. Από το σύνολο των φωτογραφιών που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα, ομάδα κριτών επέλεξε τις 1.000 που απεικονίζονται στη συλλεκτική φιάλη του Beefeater.

Με κυρίαρχες τις μοντέρνες φιγούρες των πιο εμβληματικών αστικών τοπίων, η φιάλη ενσωματώνει τη δημιουργική κουλτούρα της Βρετανικής πρωτεύουσας αλλά και χαρακτηριστικά στοιχεία της φιάλης του Beefeater όπως η σιλουέτα του Yeoman.

Η συλλεκτική συσκευασία #MyLondon κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών για μικρό χρονικό διάστημα. Θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της κανονικής φιάλης.

Cheers!