Τα παιδιά από το Κάβο Ντόρο δεν πάνε σχολείο

Τα παιδιά από το Κάβο Ντόρο δεν πάνε σχολείο

Η διαδικασία του διαγωνισμού για μόνιμη λύση καθυστερεί λόγω μίας ρύθμισης που συμπεριελήφθη τελευταία στον σχετικό νόμο

Τα παιδιά από το Κάβο Ντόρο δεν πάνε σχολείο γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση στο θέμα της μεταφοράς τους στην Κάρυστο σύμφωνα με το tvstar.gr.

Πρόκειται για πέντε παιδιά από τους Καλλιανούς και το Αγαθό που έδωσαν το παρών μόνο την ημέρα του αγιασμού και αυτό γιατί τα μετέφεραν οι γονείς τους.

Έκτοτε, έχει αρχίσει ένας αγώνας από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας και τον δήμο Καρύστου προκειμένου να βρεθεί  οδηγός και αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ο δήμος θα παραχωρήσει προσωρινά αυτοκίνητο και οδηγό για 10-15 ημέρες, αλλά παραπάνω δεν μπορεί λόγω άλλων δικών του υποχρεώσεων.

Μπροστά σε αυτό το δαιδαλώδες σύστημα του δημοσίου χαμένοι της υπόθεσης είναι οι μαθητές που παραμένουν σπίτι και χάνουν ώρες από το σχολείο τους.

Κι όλα αυτά γιατί η διαδικασία του διαγωνισμού για μόνιμη λύση καθυστερεί λόγω μίας ρύθμισης που συμπεριελήφθη τελευταία στον σχετικό νόμο.