Σας άρεσε το iPhone 5C; Θα ξετρελαθείτε με το 5F!

Το αποκαλούν “φτηνό” iPhone, όμως το iPhone 5C, που παρουσίασε την Τρίτη η Apple, δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα φθηνό, αφού ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς συμβόλαιο θα κοστίζει 549 δολάρια.

Αν λοιπόν σας άρεσε το iPhone 5C, αλλά δε σας φαίνεται αρκετά φθηνό, υπάρχει η εναλλακτική λύση: Το υπέροχο iPhone 5F, που κοστίζει μόλις 24,99 δολάρια !

Βέβαια, δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό όσο τα “αδελφάκια” του, για να είμαστε ειλικρινείς. Για παράδειγμα, το μόνο παιχνίδι που μπορεί να υποστηρίξει είναι το γνωστό σε όλους μας “Φιδάκι” (αλλά προσοχή, γιατί αν παίξετε για πολύ ώρα μπορεί να υπερφορτωθεί το σύστημα και να κλείσει το κινητό). Και αντί της Siri, το iPhone 5F διαθέτει το μικρό (και όχι τόσο παντογνώστη) αδελφό της, τον Ciris. Α, και φυσικά ξεχάστε τους ακριβούς φορτιστές: Η φόρτιση γίνεται με γυμνά καλώδια !

Όπως ίσως θα καταλάβατε, πρόκειται για μία παρωδία του κωμικού site Funny or Die, που σατιρίζει το iPhone 5C με τρόπο που σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε. Δείτε το βίντεο:

*Η πρόβολη του βίντεο ενδέχεται να μην είναι δυνατή σε όλους τους υπολογιστές και σε ταμπλέτες