Πού χάθηκαν οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Κυργιάκος και Χαριστέας;

Η μεταγραφική περίοδος για ελεύθερους ποδοσφαιριστές τελειώνει σε δύο ημέρες. Από το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και έπειτα, όσοι σύλλογοι ενισχύθηκαν, ενισχύθηκαν και με όποιον τρόπο το έκαναν, το έκαναν.

Αρκετοί παίκτες είναι ακόμη ελεύθεροι και αναζητούν ομάδα και άλλοι συζητούν για να κλείσουν σε σύλλογο, στον οποίο θα αγωνιστούν από τον Ιανουάριο και έπειτα.

Από αυτούς για τους οποίους έχουν ενδιαφερθεί ελληνικές ομάδες χωρίς σύλλογο είναι οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Μόμο Σισοκό. Απασχόλησαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα το φετινό καλοκαίρι. Ελεύθερος είναι και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μεταγραφικός στόχος των "αιωνίων".

Κι ακόμη ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, επιθετικός με κακή σχέση με το γκολ, Αντρέα Ντελίμπασιτς και ο Ιρινέους Γέλεν που είχε απασχολήσει στο παρελθόν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τριπολης και Πανιώνιο.

Υπάρχει ακόμη ο Ρούντολφ Σκάτσελ, που είχε παίξει σε Παναθηναϊκό και Χαρτς, ο Έμπι Σμολάρεκ, που αγωνίστηκε στην Καβάλα, ο Νιάζι Κούτσι που έπαιζε σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, ο Μίρνες Σίσιτς, πρώην των Λεβαδειακού, Ολυμπιακού, Ηρακλή, ΟΦΗ, Παναιτωλικού και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Από Ελλάδα, ο Μανώλης Παπαστεριανός "κοιτάει" προς τις ρουμανικές Παντούρι και Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, ο Στέλιος Ηλιάδης δοκιμάζεται στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, ο Λεωνίδας Κυβελίδης και ο Κώστας Καζναφέρης.

Μερικοί προκαλούν θύμησες από το παρελθόν και απορία για το πού κατέληξαν. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είναι ακόμη ελεύθερος. Ο Άγγελος Χαριστέας προπονείται με τον Αγροτικό Αστέρα, όπως και ο Δημήτρης Σιαλμάς! Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου προπονείται με τη Δόξα Κατωκοπιάς και τέλος, ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επαφές της τελευταίας στιγμής με τον ΠΑΟΚ.