Ελλάδα – Λετονία 1-0

Μπροστά στο σκορ με 1-0 βρίσκεται η εθνική μας ομάδα κόντρα στη Λετονία στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, με σκόρερ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 58'.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος στέκονται από την αρχή καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ έχουν χαθεί τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για την εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο.

Λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν η ενδεκάδα της Εθνικής μας, καθώς ο Πορτογάλος δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη στο παρά πέντε το αγώνα, σε ό, τι αφορά στη σύνθεση της ομάδας. Ο Σάντος θα παρατάξει στη αναμέτρηση με τη Λετονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, τους ίδιους έντεκα που είχε χρησιμοποιήσει και στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. 

Η Εθνική μας παίζει με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από την εστία είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά είναι οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας και Τζαβέλλας. Στον άξονα βρίσκονται οι δύο κόφτες, Μανιάτης και Κατσουράνης, ενώ ο Σάντος αλλάζει την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Μήτρογλου, σε σχέση με το ματς στο Λιχτενστάιν. 

Σαμαράς (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά), που ήταν τιμωρημένοι, πήραν φανέλα βασικού στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Νίνης (που είχε καλή απόδοση στο προηγούμενο ματς) αγωνίζεται ως 'δεκάρι'.