Διατηρούμε το μαύρισμα φροντίζοντας φυσικά το δέρμα μας!

Το γεγονός ότι οι διακοπές έφτασαν στο τέλος τους δε σημαίνει το ίδιο και για το μαύρισμα μας. Όλες γνωρίζουμε ότι όσο μαυρίζουμε τόσο περισσότερο αφυδατωνόμαστε με αποτέλεσμα όχι μόνο να ξεθωριάζει το χρυσαφένιο χρώμα μας αλλά το δέρμα να φαίνεται κουρασμένο και θαμπό. Η λύση είναι: ενυδάτωση, ενυδάτωση και ενυδάτωση! Οι περισσότερες από εμάς θεωρούμε ότι μια απλή body lotion είναι αρκετή, στη πραγματικότητα όμως χρειαζόμαστε συστατικά που θα εισχωρήσουν στο δέρμα και θα θωρακίσουν τα ενυδατικά στοιχεία του κι όχι μόνο! Η επιδερμίδα αυτή την εποχή χρειάζεται θρεπτικά συστατικά που θα την τονώσουν ώστε να φαίνεται αλλά και να είναι λαμπερή και υγιής. Μάθετε περισσότερα.

Στο μπάνιο: η διατήρηση της ενυδάτωσης δεν ξεκινάει μετά αλλά κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Ο συνδυασμός του ζεστού νερού και των δυνατών χημικών συστατικών από τα αφρόλουτρα ενισχύουν την αφυδάτωση και "ξεραίνουν" την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητα, τη λάμψη αλλά και το χρυσαφένιο χρώμα που αποκτήσαμε το καλοκαίρι. Για αυτό πρέπει να προτιμήσουμε ένα φυσικό σαπούνι, με απαλά φυτικά συστατικά που θα θωρακίσει τα ενυδατικά στοιχεία του δέρματος ενώ παράλληλα θα είναι τροφή για αυτό. Τα σαπούνια Heliator είναι απολύτως φυτικά με έλαια ελληνικών θεραπευτικών βοτάνων με ευεργετικές ιδιότητες καθώς προσφέρουν όχι μόνο ενυδάτωση αλλά αντιμετωπίζουν τους ερεθισμούς του καλοκαιριού, τρέφουν και τονώνουν την επιδερμίδα. Είναι πιστοποιημένα δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς αλλεργιογόνα στο άρωμα. Τα βρίσκουμε σε τρία είδη:

  • Με χαμομήλι: με τις δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες χαρακτηρίζεται ''θαύμα της φύσης''.To Heliator Chamomile Soap με εκχύλισμα χαμομηλιού, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, καθαρισμό και θρέψη της επιδερμίδας. Έχει αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Η καθημερινή χρήση του εξασφαλίζει λαμπερή αλλά και υγιή επιδερμίδα χωρίς στίγματα, ακμή και διχρωμίες. Ιδανικό για λαμπερά και υγιή μαλλιά.
  • Με φασκόμηλο: το Heliator SageSoap, συνδυάζει τα "μαγικά" συστατικά του φασκόμηλου και της ελιάς, με τονωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής. Ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ιδανικό για λαμπερά και υγιή μαλλιά.
  • Ελληνικό πράσινο σαπούνι: η συνταγή του Ελληνικού Πράσινου Σαπουνιού με αγνό λάδι ελιάς χάνεται στα βάθη των αιώνων. Σαπούνι για όλες τις χρήσεις, ευεργετικό για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Ιδανικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Μετά το μπάνιο: το δέρμα μας είναι καθαρό και έτοιμο να απορροφήσει πλήρως τα ενυδατικά στοιχεία μια κρέμας. Όμως πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στα συστατικά της, τα οποία δεν πρέπει να ενυδατώνουν επιφανειακά αλλά να εισχωρούν στην επιδερμίδα και να θωρακίζουν το νερό μέσα της. Φυσικά δεν περιοριζόμαστε μόνο στο σώμα αλλά και το πρόσωπο. Οι κεραλοιφές Heliator, έχουν ως βάση των συστατικών τους το φυσικό κερί μέλισσας. Πλούσιο σε λιπίδια είναι η κατάλληλη τροφή για την επιδερμίδα μας γιατί έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθιά στις στιβάδες του δέρματος αλλά κυρίως να παραμένει στο εσωτερικό του διατηρώντας έτσι την ενυδάτωση που τόσο χρειαζόμαστε. Οι Heliator είναι διαθέσιμες σε τρεις διαφορετικές κρέμες με ξεχωριστές ιδιότητες:

  • Για το σώμα μας Spa Pleasure Beeswax Cream: μια Παραδοσιακή Ελληνική Κεραλοιφή από φυσικό κερί μέλισσας, αγνό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο βαλσαμόχορτου, έλαιο καλέντουλας και έλαιο χαμομηλιού. Στη Μεσόγειο, εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας και ανάπλαση. Με την προσθήκη Βαλσαμόχορτου, Καλέντουλας και Xαμομηλιού χρησιμοποιείται ακόμα και στις μέρες μας σαν επουλωτικό σε μικροτραυματισμούς της επιδερμίδας. Θεωρείται ιδανική για τη καταπολέμηση των ραγάδων. Ανακουφίζει, τρέφει και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα. Χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, με έλαια πολύτιμων θεραπευτικών βοτάνων κατευθείαν από τη φύση με την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των ελληνικών κεραλοιφών.
  • Για το πρόσωπο Face Cream: κεραλοιφή από φυσικό κερί μέλισσας, αγνό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, έλαιο καλέντουλας, εκχύλισμα ιπποφαούς, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, εκχύλισμα πρόπολης, ερυθρό οίνο και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού. Με "συνταγή" που χάνεται στους αιώνες, χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και επούλωση με άμεσα αποτελέσματα. Ιδανική για την καταπολέμηση ρυτίδων, στιγμάτων και διχρωμιών. Ο συνδυασμός ιπποφαούς, πρόπολης και κόκκινου κρασιού, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση, ενυδατώνει και αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα. Xωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, με έλαια πολύτιμων θεραπευτικών βοτάνων κατευθείαν από τη φύση με την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των ελληνικών κεραλοιφών.
  • Για ανάπλαση Arnica Beeswax Cream: η Άρνικα είναι ένα αλπικό φυτό γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο για τις θαυματουργές ιδιότητες του. Η προσθήκη Άρνικας στην Παραδοσιακή Ελληνική Κεραλοιφή από φυσικό κερί μέλισσας και αγνό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, δημιουργεί μια πολυδύναμη κρέμα που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση ενώ παράλληλα δημιουργεί μια απόλυτα φυτική αναλγητική κεραλοιφή για άμεση ανακούφιση μυοσκελετικών πόνων. Μοναδικά αποτελεσματική σε χτυπήματα, διαστρέμματα, θλάσεις. Αθλητές και αθλούμενοι τα τελευταία χρόνια τη θεωρούν μοναδική για καταπονημένους μύες και αρθρώσεις .

Όλα τα προϊόντα της Heliator είναι χωρίς αλλεργιογόνα στο άρωμα, δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένα με έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. Xωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά, με έλαια πολύτιμων θεραπευτικών βοτάνων κατευθείαν από τη φύση με την παλιά και δοκιμασμένη συνταγή των ελληνικών κεραλοιφών. 

Αποκτήστε τα προϊόντα Heliator με ένα κλικ εδώ!