Απογειώθηκαν και ξέχασαν να πάρουν τις αποσκευές των επιβατών

Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί μια ολόκληρη πτήση –και μάλιστα 200 επιβατών- χωρίς ούτε μια αποσκευή;

Κατά τα φαινόμενα ναι, καθώς το αεροπλάνο της Air Berlin ξεκίνησε την πτήση του από Στοκχόλμη για Βερολίνο στις 9 Αυγούστου, ξεχνώντας όλες τις αποσκευές των επιβατών του στο αεροδρόμιο. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι περισσότερες αποσκευές εξαφανίστηκαν. Οι επιβάτες, μετά την άφιξή τους στο Βερολίνο και αφού κατάλαβαν τι ακριβώς είχε συμβεί, δραστηριοποιήθηκαν άμεσα: όχι μόνο ξεκίνησαν να βομβαρδίζουν με σωρεία μηνυμάτων τους λογαριασμούς Twitter και Facebook της εταιρείας, αλλά έστησαν και ειδική σελίδα για το ζήτημα στο Facebook, την “Airberlin 8109 Stockholm to Berlin - Where are our bags?!”.

Στη συγκεκριμένη ανάρτησή τους, μεταξύ άλλων εκφράζουν την –εύλογη- απορία τους για το πώς ένα ολόκληρο αεροπλάνο ξεκίνησε χωρίς να έχει ληφθεί η μέριμνα για την περιουσία τόσων ανθρώπων.

Ταυτόχρονα, η μεν αεροπορική εταιρεία παραπέμπει τους επιβάτες στο τμήμα απωλεσθέντων, ενώ το τμήμα απωλεσθέντων τους προτρέπει να αποταθούν στην εταιρεία. Οι υπόλοιπες βαλίτσες των ταξιδιωτών ακόμα αναζητούνται…