Τύχη βουνό είχε πρόβατο πριν μετατραπεί σε παϊδάκια!

Το ότι πενία, αλλά - και η πείνα εν τω προκειμένω - τέχνας κατεργάζεται, το γνωρίζαμε ήδη. Βεβαίως η έμπρακτη απόδειξη της παραπάνω ρήσης είχε άμεση εφαρμογή στην περίπτωση περιστατικού που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα.

Κι αυτό γιατί ένας Ρωσοπόντιος και δύο Πακιστανοί συνεργοί του, όπως αναφέρει το trikalanews.gr, έκλεψαν ένα πρόβατο στην περιοχή της Θεόπετρας Τρικάλων. Σκοπός τους δεν ήταν άλλος, παρά να καταλαγιάσουν την πείνα που τους ταλαιπωρούσε και να προσφέρουν ικανοποίηση στο βασανισμένο τους στομάχι.

Έτσι, φόρτωσαν το ερίφιο στο Lada τους και όπου φύγει φύγει!

Για κακή τους τύχη όμως ,και ενώ ήταν έτοιμοι να τεμαχίσουν σε λαχταριστά παϊδάκια το ανυποψίαστο πλάσμα, το μπλόκο της αστυνομίας έβαλε τέλος στα όνειρά τους. Βέβαια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν δωρεάν διατροφή στη φυλακή, οπότε έστω και εμμέσως, ο στόχος τους επετεύχθη!

Οι τρεις τους μεταφέρθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων και το πρόβατο, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία γλύτωσε από το...στόμα των λύκων παραμένοντας δεμένο, αλλά ευτυχές στο προαύλιο της …Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων έως ότου ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις και το ζωντανό επιστρέψει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.