To βρετανικό κοινοβούλιο παραδομένο στη δίνη του αισθησιασμού

Υπερδραστήριοι σεξουαλικά εμφανίζονται οι Βρετανοί βουλευτές και υπάλληλοι, καθώς μέσα σε διάστημα 14 μηνών καταγράφηκαν 300.000 απόπειρες σύνδεσης σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, από τους υπολογιστές του βρετανικού κοινοβουλίου.

Τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και παρουσιάζει η Huffington Post, δείχνουν ότι οι πιο πολλές προσπάθειες σύνδεσης σε πορνογραφικούς ιστοτόπους καταγράφηκαν στη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2012, φτάνοντας τις 114.844, ενώ στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιήθηκαν 55.552 απόπειρες πρόσβασης στις εν λόγω σελίδες.

Χωρίς διάθεση εμφανίστηκαν το Φεβρουάριο οι κύριοι του βρετανικού κοινοβουλίου, καθώς οι προσπάθειες σύνδεσης έφτασαν μόλις τις 15, κάτι που συνέβη και τον Ιούλιο με μόλις 397.

Ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, οποίος ρωτήθηκε σχετικά, δεν έδωσε καμία εξήγηση για την τεράστια διαφορά που παρατηρείται από μήνα σε μήνα.

Η Huffington πάντως αναφέρει, ότι στο κοινοβούλιο εργάζονται 5.000 άνθρωποι, από τις αρχές του έτους μέχρι και τον Ιούλιο, οπότε και καταγράφηκαν 52.000 επισκέψεις σε ιστοτόπους οι οποίοι ειδικεύονται στην εξεύρεση συντρόφου για παντρεμένους.