Τα καλοκαιρινά κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε και το χειμώνα!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να παραμείνετε στυλάτη και τη σεζόν που μας έρχεται. Υπάρχουν κάποια καλοκαιρινά κομμάτια στη ντουλάπα σας τα οποία μπορούν να φορεθούν και το χειμώνα! Θέλετε να μάθετε ποια είναι αυτά και πώς να τα φορέσετε;

Το μικρό μαύρο…σορτς! Το καλοκαίρι δεν το βγάζατε από πάνω σας και η ιδέα ότι θα πρέπει να το αποχωριστείτε το χειμώνα σας στεναχωρεί! Υπάρχει λύση! Μόλις πιάσουν τα κρύα μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας κομμάτι για τις βραδινές σας εξόδους, συνδυάζοντας το με ένα λεπτό πουλοβεράκι κι από πάνω ένα δερμάτινο μεσάτο σακάκι. Ολοκληρώστε το look φυσικά με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και ένα μαύρο τσαντάκι τύπου ταχυδρόμου.

Το καλοκαιρινό φόρεμα…Φυσικά δεν είναι όλα κατάλληλα για να φορεθούν το χειμώνα, επιπλέον χρειάζεται κάποια τόλμη για να το φορέσετε με διαφορετικό τρόπο. Για εσάς που δε φοβάστε και αποφασίσετε να το φορέσετε, θα πρέπει να το συνδυάζετε πάντα με ψηλές μπότες, με ένα σακάκι σε ένα φωτεινό χρώμα και φυσικά να μην ξεχνάτε τα εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως ένα φουλάρι leopard τυλιγμένο στο λαιμό σας.

Maxi φούστα…Ακριβώς επειδή θα κάνει κρύο έξω δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φορέσετε την αγαπημένη σας chiffon maxi φούστα, η οποία μπορεί να είναι ακόμα και σε pastel απόχρωση. Θα είσαστε ιδιαίτερα κομψή και στυλάτη εάν τη συνδυάσετε με ένα πλεκτό κοντό πουλοβεράκι, τα αρβυλάκια σας και το biker jacket σας.