“Σκόνταψε” πάνω στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

“Βαρύ” φαίνεται πως έκατσε στον Παναθηναϊκό το 0-3 της Νέας Σμύρνης, καθώς το “τριφύλλι” για ένα ακόμα παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στη μαχητική Βέροια, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Μπεργκ να έχει δοκάρι στο 42', και δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το γκολ για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου με τον Αμπεΐντ, μετά από εξαιρετική πάσα του Τριανταφυλλόπουλου.

Η απάντηση της Βέροιας ήρθε στο 54', και σκόρερ αυτή τη φορά δεν ήταν ο συνήθης ύποπτος Μρντάκοβιτς, αλλά ο Μοχάμεντ Μπεν, που ευνοήθηκε από τις κόντρες όταν ο Κουτρουμπής προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μετά από στημένη φάση.

Μάλιστα, ο Μπεν λίγο έλειψε να βάλει τη Βασίλισσα του Βορρά μπροστά στο σκορ στο 61', όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Καπίνο, όμως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ακούμπησε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να κοντράρει πάνω στον Μπεν και να σταματήσει στο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, η συνέχεια ανήκε στον Παναθηναϊκό, που πίεσε για το γκολ της νίκης και έφτασε κοντά στο 79', όταν το σουτ του Μπεργκ πέρασε λίγο άουτ, και στις καθυστερήσεις, όταν το τελείωμα του Χουχούμη, μετά από γέμισμα του Καπίνο, δεν ήταν το ιδανικό.

Παρά το κακό αποτέλεσμα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν τους παίκτες της ομάδας για την προσπάθειά τους.