Συνελήφθη ζευγάρι που εκβίαζε και εξέδιδε 26χρονη Ρουμάνα

Η Ασφάλεια Τρικάλων συνέλαβε ζευγάρι που εξέδιδε 26χρονη Ρουμάνα.

Συγκεκριμένα, η αλλοδαπή γυναίκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς και τους κατήγγειλε ότι στο σπίτι όπου φιλοξενείτο στην Φανερωμένη Τρικάλων τους τελευταίους πέντε μήνες , υπό την απειλεί βίας, την ανάγκαζαν να συνευρίσκεται ερωτικά, με Τρικαλινούς, Λαρισαίους, αλλά κυρίως με Πακιστανούς και Αλβανούς που εκτελούν κατά βάση αγροτικές εργασίες στον Θεσσαλικό κάμπο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalanews.gr.

Το ζευγάρι, ένας 31χρονος μαζί με την 32χρονη φίλη του,  κρατούσε τα ταξιδιωτικά έγγραφα της Ρουμάνας και η Αστυνομία την εντόπισε και μπόρεσε να γίνει αποδέκτης της καταγγελίας της.

Το αδίστακτο ζευγάρι δε δίσταζε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να την σπρώχνει στην άσεμνες ερωτικές πράξεις, ακόμη και στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ μετά από την ερωτική πράξη, της έπαιρναν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που της κανόνιζαν να εισπράξει από τους "πελάτες" της.

Μετά από αυτές τις καταγγελίες, οργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Αυγούστου επιχείρηση της Ασφάλειας Τρικάλων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του αδίστακτου ζευγαριού, προτού εξαφανιστεί.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες οι Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους φερόμενους ως δράστες της σωματεμπορίας και τους μετέφεραν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Τρικάλων.