Μήνυση στον Ριμπολόβλεφ επειδή αγοράζει βίλες και νησιά!

Η πρώην γυναίκα του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ τον σέρνει στα δικαστήρια επειδή ξοδεύει τα χρήματά του "σαν μεθυσμένος ναυτικός".

Οι δαπάνες σε βίλες, το νησί Σκορπιός και η ομάδα Μονακό, στο γαλλικό Πριγκηπάτο, δεν άρεσαν στην τέως σύζυγό του, η οποία νοιάζεται περισσότερο για την... τύχη της δικής της διατροφής.

Πριν από λίγο καιρό, ο Ρώσος ολιγάρχης αγόρασε η βίλα του γνωστού ηθοποιού Γουίλ Σμιθ έναντι του ποσού των 20 εκατ. δολαρίων αλλά και δύο ελληνικά νησιά, τον Σκορπιό αλλά και το μικρό νησάκι Τσοκάρι έναντι 156 εκατ. δολαρίων.

Στην πορεία, έκανε και την υπέρβαση, αγοράζοντας και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό.

Τώρα η πρώην σύζυγός του, Γιελένα Ριμπολόβλεβα τον μηνύει επειδή προχώρησε σ' αυτές τις αγορές, αφού θεωρεί ότι "αγοράζει βίλες και νησιά στο όνομα των παιδιών τους για να προστατέψει τα χρήματά του από τις διεκδικήσεις της", όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Daily News.

Η πρώτη μήνυση της Ριμπολόβλεβα ήταν για την αγορά μιας σοφίτας στη Νέα Υόρκη, αξίας 88 εκατ. δολαρίων καθώς και του σπιτιού του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς για 95 εκατ. δολάρια και τα δύο στα ονόματα των δύο κορών τους.

Ο δικηγόρος της, Ντέιβιντ Νιούμαν, δήλωσε στη New York Daily News ότι ο Ριμπολόβλεφ ξοδεύει τα χρήματά του "σαν μεθυσμένος ναυτικός".

Σύμφωνα με τον κ. Νιούμαν, οι αγορές ακινήτων παραβιάζουν την εντολή του ελβετικού Ανώτατου Δικαστηρίου, που πάγωσε τα περιουσιακά στοιχεία του Ριμπολόβλεφ σε μια προσπάθεια να τον κρατήσει από το να ξοδεύει τα χρήματα που δημιούργησαν από κοινού με τη γυναίκα του.