Χτυπητές αδυναμίες, αλλά και ελπίδες από τα “μωρά” της ΑΕΚ

Χτυπητές αδυναμίες έδειξε η ΑΕΚ στη φιλική της αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Μπρέσεβιτς πάντως να βρίσκει δίχτυα για μία ακόμη φορά και τα “μωρά” του Τραϊανού Δέλλα να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 16', με τον Βλάχο να βρίσκει χώρο και να νικάει τον Καραγκιολίδη με συρτό σουτ. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε την ΑΕΚ, που στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, ενώ αντίθετα ήταν η Καλαμαριά που λίγο έλειψε στο τέλος του ημιχρόνου να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Βέργος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Η ΑΕΚ έμελλε να ισοφαρίσει με την είσοδο στον αγώνα του νεαρού Κασβιρόπουλου, που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 57' απέφυγε με εντυπωσιακό τρόπο δύο αντιπάλους και “σέρβιρε” έτοιμο γκολ στον Μπρέσεβιτς. Ο Μπρέσεβιτς θα μπορούσε μάλιστα να είχε σκοράρει ξανά δύο λεπτά αργότερα, αν δεν αργούσε όταν βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Αργυρίου.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, και η εμφάνιση της ΑΕΚ έδειξε ότι θέλει δουλειά για να επιστρέψει στα “σαλόνια” της Superleague σύντομα, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο.

Αξιοσημείωτη στιγμή της αναμέτρησης ήταν η αλλαγή του Γεωργέα, τον οποίο αντικατέστησε ο Κατσικάς και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ.