Πώς να φορέσετε το μαύρο σακάκι!

Το κλασικό μαύρο σακάκι είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της. Είναι αριστοκρατικό, κομψό και ό,τι πρέπει για τις επαγγελματικές σας εμφανίσεις. Θέλετε να μάθετε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να το φορέσετε;

Συνδυάστε το με μία μίνι φούστα σε ένα φωτεινό χρώμα όπως το κοραλί, ένα top ριγέ άσπρο-μαύρο και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι λευκές ή μαύρες μπαλαρίνες και ένα μικρό μαύρο τσαντάκι.

Θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το μαύρο σακάκι σας τις νύχτες του καλοκαιριού στο νησί. Συνδυάστε το με το αγαπημένο denim σορτσάκι σας και ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με V. Ολοκληρώστε το look σας με τις μπαλαρίνες σας σε pastel απόχρωση, ένα μεγάλο βραχιόλι και μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου.

Το σακάκι σας θα είναι τέλειο εάν το συνδυάσετε με ένα skinny jean, ένα t-shirt με κάποιο σχέδιο και τα φθαρμένα σταράκια σας εάν θέλετε κάτι casual ή τις ψηλοτάκουνες γόβες σας εάν θέλετε κάτι πιο στυλάτο.

Ένα κολάν με μία tunic θα αποκτήσουν στη στιγμή στυλ εάν συνδυάσετε το μαύρο σακάκι σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα καπέλο fedora, μια μακριά αλυσίδα στο λαιμό σας, ένα clutch και απλά θα είσαστε υπέροχη!

Το σακάκι συνδυασμένο με μια φούστα pencil μπορεί να ακούγεται βαρετό ωστόσο θα αλλάξετε άποψη εάν πειραματιστείτε με τα χρώματα. Συνδυάστε το λοιπόν με μια φούστα σε έντονο χρώμα όπως το ηλεκτρίκ και πραγματικά θα γίνει το αγαπημένο σας outfit.

Ένα printed παντελόνι μπορεί να γίνει πιο κομψό εάν το συνδυάσετε με το σακάκι σας. Φορέστε το παντελόνι σας με ένα πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση και μία μεγάλη μαύρη τσάντα.

Υπάρχουν φορές που αναζητάτε τι να φορέσετε πάνω από το θηλυκό cocktail φόρεμά σας. Αυτό που ψάχνετε είναι το μαύρο σακάκι σας. Σίγουρα θα το βγάλετε όταν βρεθείτε σε εσωτερικό χώρο ωστόσο η εμφάνισή σας θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.