Σκηνές πάλης του 19χρονου με τον ελεγκτή περιέγραψε η κοπέλα του

Η 19χρονη φίλη του Θανάση Καναούτη μίλησε για το περιστατικό στο τρόλεϊ που του στοίχισε τη ζωή.

"Να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πείτε στον φιλαράκο σας ότι εγώ θα τον ξαναπετύχω", φέρεται να είχε πει ο ελεγκτής στις κοπέλες την πρώτη φορά που συνάντησε τον 19χρονο, σύμφωνα τα όσα είπε στην τηλεόραση του Mega η φίλη του.

"Τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα -μέλος της παρέας- κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεγκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος;", περιγράφει η 19χρονη τις στιγμές πριν από το συμβάν.

"Ξεκινάνε να σπρώχνονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία", δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό η κοπέλα.

"Τρέχουμε και βλέπουμε τον Θανάση ξαπλωμένο ανάσκελα, με αίματα στη μύτη και μια λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς την μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα", κατέληξε η φίλη του 19χρονου.