Άρχισε η πώληση εισιτηρίων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας

 

Τα πολυπόθητα εισιτήρια  για το Παγκόσμιο Κύπελλο  2014 στη Βραζιλία διατίθενται από σήμερα προς πώληση  στην ιστοσελίδα της FIFA.

Περίπου 3,3 εκατομμύρια εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για το Μουντιάλ κατά τις τρεις περιόδους των πωλήσεων και η Fifa αναμένει η ζήτηση να ξεπεράσει αυτή της Γερμανίας το 2006, όταν υπήρχαν περίπου επτά υποψήφιοι για κάθε εισιτήριο . 

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 90 δολάρια (68,5 ευρώ) για τη φάση των ομίλων – εκτός από τον εναρκτήριο αγώνα, στον οποίο οι τιμές εκκινούν από τα 220 δολάρια (168 ευρώ). 

Το μαγικό χαρτάκι που θα εξασφαλίζει την είσοδο στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο για τον μεγάλο τελικό, θα κοστίζει μέχρι και 990 δολάρια, δηλαδή περίπου 800 ευρώ.

Για να εξασφαλιστεί ότι οι φίλοι του Μουντιάλ θα έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες εξασφάλισης εισιτηρίων, έχουν καθοριστεί σχετικά όρια (μάξιμουμ τέσσερα εισιτήρια ανά ματς και για συνολικά επτά αγώνες).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των πωλήσεων (από 20 Αυγούστου έως 10 Οκτωβρίου 2013), οι αιτήσεις αγοράς εισιτηρίων μπορούν να υποβάλλονται ανά πάσα στιγμή και στο τέλος της όλα τα αιτήματα θα αξιολογηθούν.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ανά αγώνα και κατηγορία υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα γίνει κλήρωση.