Παρουσίαση bar restaurant
Με μια all day φιλοσοφία και έντονο άρωμα Ιταλίας ήρθε πριν στα μέσα του Αυγούστου το Comunale στη Θεσσαλονίκη.
Τα antipasti μπαίνουν στο επίκεντρο, τα εκλεκτά αλλαντικά και τυριά της γειτονικής χώρας πρωταγωνιστούν ενώ το επιλεκτικό και μικρό μενού του Χρήστου Κίτσου (από το Balthazar του Λονδίνου) δίνουν εκείνο ακριβώς το στίγμα που κάνει τον επισκέπτη να αναφωνεί “Buon appetito”.
Το Comunale αποτελεί ένα καφέ-εστιατόριο με έντονη ιταλική κατεύθυνση σε κάθε του τομέα.
Τα πρωινά ξεκινούν με εκλεκτές ποικιλίες καφέ, τα μεσημέρια συνεχίζονται με επιλογές σε φρέσκια πίτσα με νόστιμα τυριά και δροσερή ντομάτα, ενώ αργότερα ξεκινά η ώρα των aperitivo όπου τα Aperol Spritz και τα κρασιά κυριαρχούν.
Συγκεκριμένα σε ό, τι αφορά το κρασί οι επιλογές είναι περισσότερες από 15 σε Ιταλικές ετικέτες ενώ δεν απουσιάζουν και ορισμένες προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα.
Φυσικά, υπάρχει η επιλογή απόλαυσης και σε ποτήρι στις περισσότερες εξ αυτών, ενώ στον κατάλογο θα συναντήσετε και πλούσια ποικιλία σε grappa, καθώς και cocktail με εξίσου έντονο ιταλικό ταμπεραμέντο.
Μια νέα all day πρόταση ήρθε να προστεθεί στη νόστιμη πιάτσα της Θεσσαλονίκης. Και ακούγεται άκρως ενδιαφέρουσα!
(Π. Πατρών Γερμανού 36, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 220914)