Καταλήγει στο Νησί ο Μαυρίας, σύμφωνα με τους Άγγλους

Οι Αγγλοι φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα την υπόθεση του Χάρη Μαυρία.

Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ελληνας διεθνής, αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί την Τρίτη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό, έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, "o Έλληνας εξτρέμ, Χάρης Μαυρίας, καταλήγει τελικά στη Σάντερλαντ. Ο παίκτης αναμένεται να αφιχθεί την Τρίτη (20/8), ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τον Παναθηναϊκό, έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών".

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η Σάντερλαντ ήθελε να αποκτήσει τον 19χρονο με τη μορφή δανεισμού, αλλά οι Έλληνες ζήτησαν μετρητά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τις προηγούμενες ημέρες από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Οι μαύρες γάτες είχαν συμφωνήσει τον περασμένο μήνα, αλλά η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Τελικά, ο Χάρης Μαυρίας θα ενσωματωθεί στην Σάντερλαντ, μετά από παρατεταμένες διαπραγματεύσεις για την μετακίνησή του.

Ο προπονητής της Σάντερλαντ, Πάολο ντι Κάνιο, θα αποφασίσει εντός της ημέρας αν θα φέρει στο Στάδιο του Φωτός τον αριστερό μπακ της Γιουβέντους, Πάολο ντε Τσέλιε ή τον Αρμάντ Τραορέ από την ΚΠΡ.