Ρίξτε εσείς την ψήφο σας και θα έχετε τα τυχερά σας

Οι γενικές εκλογές στη χώρα της Αυστραλίας θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου. Επομένως η εκεί πολιτική ζωή, διανύει ήδη προεκλογική περίοδο. Ανάμεσα στα κόμματα που ζητούν την ψήφο των πολιτών είναι και το Palmer United Party.

Ένας λοιπόν εκ των υποψηφίων του στην περιοχή της Victoria, σε μια απέλπιδα καθώς φαίνεται προσπάθεια να μαζέψει ψήφους, οργανώνει ένα προεκλογικό πάρτι. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως στη συγκέντρωση θα περιλαμβάνονται 15 μοντέλα –τόσο άνδρες όσο και γυναίκες- με τον απολύτως απαραίτητο ρουχισμό.

 

Ο εν λόγω υποψήφιος ονομάζεται Buddy Rojek και το πάρτι του απευθύνεται σε ηλικίες άνω των 18 ετών.

Μάλιστα, οι οργανωτές του πάρτι αφήνουν σαφή υπονοούμενα στα διαφημιστικά φυλλάδια της εκδήλωσης πως όσοι προσέλθουν εθελοντικά να βοηθήσουν στην πολιτική συγκέντρωση, μπορεί να έχουν και "τα τυχερά τους". Μάλιστα, στα φυλλάδια αυτά έχουν προστεθεί φωτογραφίες ανδρών και γυναικών που θα παραστούν στη βραδιά. Ο Rojek, όπως παραδέχτηκε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, είχε αυξημένα χρέη στην πιστωτική του κάρτα και συνεπώς δεν είχε άλλη λύση από το να ζητήσει εθελοντές. Τους οποίους όμως ωστόσο, έπρεπε κάπως να πληρώσει. Έστω και με την υπόσχεση μιας πιθανότητας…