Στην φυλακή ο… ας πούμε Ροκφέλερ

Ο 52χρονος  Γερμανός Κρίστιαν Γκερχαρστράιτερ, ο οποίος παρίστανε ότι ήταν γόνος της οικογένειας Ροκφέλερ, καταδικάστηκε την Πέμπτη για τη δολοφονία του Τζον Σόχους, ο οποίος ήταν γιος της σπιτονοικοκυράς του, στο προάστιο Σαν Μαρίνο του Λος Άντζελες. 

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης από 27 χρόνια μέχρι και ισόβια.Ο Σόχους  και η σύζυγός του εξαφανίστηκαν πριν από 28 χρόνια και μέχρι το 1994 θεωρούταν αγνοούμενοι, Τότε, υπολείμματα της σωρού του άντρα βρέθηκαν στον πίσω κήπο ενός σπιτιού, από συνεργεία που έχτιζαν μια πισίνα αλλά η γυναίκα εξακολουθεί να θεωρείται αγνοούμενοι. 

Ο  Γκερχαρστράιτερ για αρκετά χρόνια απολάμβανε τη ζωή της υψηλής κοικωνίας αφού είχε παρουσιαστεί σε όλους ως γόνος των κροίσων Ροκφέλερ. Όμως, η διπλή ζωή του Γερμανού αποκαλύφθηκε το 2008, όταν συνελήφθη  για την απαγωγή της κόρη του στη Βοστόνη, μετά από ένα πικρό διαζύγιο.

Το 2009 καταδικάστηκε για την απαγωγή και εξέτιε τετραετή ποινή φυλάκισης στη Μασαχουσέτη, όταν οι αρχές στο Λος Άντζελες τον κατηγόρησαν για την δολοφονία του Σόχους.