Τραυματισμός του Κατσίβελη στον αντίχειρα

Ακόμα ένας πονοκέφαλος προέκυψε για τον Αντρέα Τρινκιέρι στην προετοιμασία της Εθνικής με τον Δημήτρη Κατσίβελη να τραυματίζεται στον αντίχειρα!

Δεν λέει να ξεφυσήξει με ηρεμία ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, Αντρέα Τρινκιέρι καθώς στους ήδη τραυματίες Μπουρούση και Καϊμακόγλου προστέθηκε και το όνομα του Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο νεαρός γκαρντ χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και δεν θα συμμετάσχει στο φιλικό τουρνουά που θα λάβει μέρος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο Ηράκλειο. Ο Κατσίβελης πήγε στο νοσοκομείο άμεσα, συνοδεία του γιατρού Θεόφιλου Δημητριάδη και του μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας, Νίκου Φιλίππου. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του δεξιού αντίχειρα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του γκαρντ των ερυθρολεύκων στο Ευρωμπάσκετ την Σλοβενίας.

Στις προπονήσεις της Εθνικής κλήθηκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος θα μεταβεί την Παρασκευή από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Ο Στράτος Περπέρογλου, εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος θα μεταβεί στην Κρήτη το Σάββατο (17/8) το πρωί.

Όσο για τους Γιάννη Μπουρούση και Κώστα Καϊμακόγλου; Συμμετείχαν μόνο στο πρώτο τμήμα της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πάντως και οι δύο θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο με την αποστολή της Εθνικής, όπως και ο Δημήτρη Κατσίβελης.

Πηγή: sport-fm.gr