Σύγκρουση τρένου με εγκαταλλειμμένο αυτοκίνητο

Σύγκρουση τρένου με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, επτά χιλιόμετρα από την πόλη της Λιβαδειάς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Αυγούστου.

Ευτυχώς, κανένας από τους 350 επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Αθήνα δεν τραυματίστηκε.

Εξαιτίας της σύγκρουσης, η οποία σημειώθηκε στην περιοχή των Αλαλκομενών Βοιωτίας, στο χιλιομετρικό σημείο 131, λίγο πριν τις 04:30 της Πέμπτης, κάηκε η μία μηχανή του τρένου, από ανάφλεξη.

H ταλαιπωρία των επιβατών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα viotianews.gr, ήταν μεγάλη και έπρεπε να αποκατασταθούν οι βλάβες στην μηχανή του τρένου.

Μετακινήθηκε στην Τιθορέα και γύρω στις 07:00 της Πέμπτης, αφού έγινε και ο τελικός έλεγχος, η αμαξοστοιχία υπ' αριθμόν 601 αναχώρησε για την Αθήνα.

Το αυτοκίνητο, με το οποίο συγκρούστηκε η αμαξοστοιχία, φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να ήταν εγκαταλλειμμένο και όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, παρατημένο παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή.

Η μία μηχανή της αμαξοστοιχίας κάηκε εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε από τη σύγκρουση και κατασβέστηκε επιτυχώς από την πυροσβεστική.

Διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία για τα αίτια του ατυχήματος και για το λόγο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο τοποθετημένο και εγκαταλλειμμένο το αυτοκίνητο.