Τον Βιθέντε θέλει να φέρει στη Λέσβο η Καλλονή!

Το "μπαμ" θέλει να κάνει η Καλλονή στο μεταγραφικό παζάρι καθώς θέλει να αποκτήσει τον Ισπανό Βιθέντε Ροντρίγκεζ, άλλοτε άσο της Βαλένθια.

Ο Iσπανός έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Μπράιτον και από το πρωί της Κυριακής (11/08) υπάρχει έντονη φημολογία ότι η ομάδα της Μυτιλήνης κινείται για την απόκτησή του.

Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε καθώς οι άνθρωποι της ομάδας επιβεβαίωσαν το ότι βρίσκονται σε επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά τόνισαν ότι ο βαθμός δυσκολίας της μεταγραφής είναι πολύ μεγάλος καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ιδιοκτήτης της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης δεν είναι διατεθειμένος να πετάξει λευκή πετσέτα και θα παλέψει μέχρι το τέλος για την απόκτηση του παίκτη.

Ο παίκτης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λεβάντε έχοντας 57 συμμετοχές και εννέα γκολ αλλά τη μεγάλη καριέρα την έφτιαξε στη Βαλένθια όταν από το 2000 έως το 2011 είχε συνολικά 319 συμμετοχές και 50 γκολ ενώ στη Μπράιτον από το 2011 έως το 2013 αγωνίστηκε 19 φορές μετρώντας τρία γκολ. Είναι διεθνής 38 φορές και έχει σημειώσει τρία γκολ με τους Φούριας Ρόχας.

Πηγή: novasports.gr