Έσπασε τη μύτη της η Νατάλια Σεμένοβα!

Σημαντικό πλήγμα, στην προσπάθειά της να προκριθεί στον τελικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Μόσχας, δέχθηκε η Νατάλια Σεμένοβα, η οποία στάθηκε άτυχη, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στη μύτη λίγο πριν από την έναρξη του προκριματικού του αγωνίσματος. Η αθλήτρια από την Ουκρανία, η οποία κατέκτησε πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, δέχθηκε κατά λάθος χτύπημα στο πρόσωπο από την Πολωνή Ζανέτα Γκλαντς, η οποία μιμείτο μια προσπάθεια βολής κρατώντας το δίσκο, ενώ καθόταν στο χώρο των αθλητών δίπλα στη βαλβίδα του Λουζνίκι.

"Ήμουν δίπλα της. Η Πολωνή αθλήτρια έκανε ζέσταμα και τη χτύπησε στο πρόσωπο", δήλωσε στο πρακτορείο Reuters η χρυσή Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος, Σάντρα Πέρκοβιτς. "Η μύτη της είναι σπασμένη. Όταν το είδα, έτρεξα για να τη βοηθήσω. Της πήγα την πετσέτα μου και λίγο νερό", συμπλήρωσε η αθλήτρια από την Κροατία, που είναι το φαβορί για τον αυριανό τελικό.

Δεδομένου ότι αιμορραγούσε, η 31χρονη Σεμένοβα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς της διοργάνωσης, προκειμένου να μπορέσει να μετάσχει στον προκριματικό. Τελικά η μοναδική έγκυρη προσπάθειά της ήταν στα 55,79 μέτρα, πολύ κάτω από το φετινό ρεκόρ της (61,41), με αποτέλεσμα να καταταγεί τελευταία στο γκρουπ, ενώ, μετά το τέλος του προκριματικού, η Σεμένοβα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μια πετσέτα γεμάτη αίματα στη μύτη της, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: novasports.gr