ΠΑΣΟΚ: Με Σημίτη, Παπανδρέου στην 39η επέτειο

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό! Κάπως έτσι επιχειρείται στο συγκυβερνών κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη να κυλήσει η 3η Σεπτεμβρίου.

Στην επέτειο των 39 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος, φαίνεται ότι τα μικροκομματικά συμφέροντα και οι διαφωνίες, μικρές και μεγάλες, θα μπουν στην άκρη, για χάρη της πολιτικής επιβίωσης του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Καθημερινή", στην επετειακή εκδήλωση θα μιλήσουν και οι Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, πριν κλείσει τη βραδιά με την ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στη Χαριλάου Τρικούπη επιθυμούν αυτή η κοινή εμφάνιση να λειτουργήσει ως ένδειξη ότι στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, το "όλον ΠΑΣΟΚ" εξακολουθεί να εντοπίζει τρόπους να ξεπερνά τα προβλήματά του.

Οι παρουσίες των δύο πρώην πρωθυπουργών είναι αποτέλεσμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έντονης και προσωπικής προσπάθειας εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στα επόμενα βήματα του κ. Βενιζέλου φέρεται να είναι και ένα ευρύτερο κάλεσμα προς το κοινό της Κεντροαριστεράς, μέσω της προσέγγισης κινήσεων αλλά και προσώπων τα οποία εξακολουθούν να χαίρουν πολιτικής εκτίμησης.