Πολυτέλεια σε μεγάλα ύψη

Η αεροπορική εταιρεία Emirates ανέκαθεν ξεχώριζε για την έμφαση που έδινε στον τομέα της πολυτέλειας. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία: εισάγει μια νέα αεροπορική υπηρεσία, που περιλαμβάνει την ενοικίαση ιδιωτικού πολυτελούς τζετ.

Το αναμφισβήτητα θετικό στοιχείο είναι πως οι επιβάτες δε θα χρειάζεται να "διαγκωνίζονται" κυριολεκτικά στα στενά καθίσματα, αφού το εξαιρετικά ευρύχωρο αεροσκάφος A319, θα μεταφέρει μόνο 19 επιβάτες. Το αεροπλάνο διαθέτει δυο χώρους.

Ο πρώτος, στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους, είναι η τραπεζαρία και το πολυτελές σαλόνι, με χωρητικότητα 12 επιβατών. Περιλαμβάνει έναν χώρο εργασίας και έναν ξεκούρασης, μεγάλους καναπέδες και οθόνες 42 ιντσών. Ο δεύτερος χώρος έχει 10 πολυτελείς σουίτες με κάθισμα που γίνεται σαν απολύτως κανονικό κρεβάτι, ενώ η καθεμία σουίτα διαθέτει τηλεόραση 32 ιντσών.

Το αεροσκάφος περιλαμβάνει επίσης spa, ενδοδαπέδια θέρμανση, μαρμάρινες λεπτομέρειες και πολυτελή προϊόντα σωματικής φροντίδας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για το ιδιωτικό τζετ, κυρίως σε αγορές όπως η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή, η Ινδία, η Ρωσία, η Κίνα.