Γύρισε στο… σπίτι του ο Μάικ Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό με κάθε επισημότητα, καθώς ανακοινώθηκε από τους πρασίνους.

Έπειτα από έναν χρόνο στην Φενέρμπαχτσε, ο Αμερικανός φόργουορντ επιστρέφει... σπίτι του για να κλείσει την σπουδαία καριέρα του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλωσόρισε τον Μπατίστ αφήνοντας αιχμές για τον προηγούμενο μάνατζέρ του, ενώ ο 36χρονος άσος από την Αμερική όπου βρίσκεται, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

"Eίναι αυτό που ήθελα! Μόλις έκλεισε η περσινή αγωνιστική περίοδος σκέφτηκα τι ήταν αυτό που ήθελα περισσότερο, τι ήθελα να κάνω, τι φανέλα θα ήθελα να φοράω όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση, καθώς η καριέρα μου φτάνει στο τέλος της. Δεν ήθελα να ακούσω τίποτα άλλο και για καμία άλλη ομάδα. Ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό. Για μένα ήταν τελειωμένη υπόθεση όταν είδα ότι υπάρχει το ενδιαφέρον και από την πλευρά της ομάδας. Με το "καλημέρα" δώσαμε τα χέρια. Και απλά είμαι χαρούμενος που η πόρτα του Παναθηναϊκού ήταν ανοιχτή για μένα. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπορέσεις να επιστρέψεις. Ο Παναθηναϊκός, η Αθήνα είναι το σπίτι μου και επιστρέφω σε αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων!", τόνισε περιχαρής ο Μάικ Μπατίστ.