Οι όμορφες “Ferrari” όμορφα…καταστρέφονται!

Την οργή της Ferrari έχου προκαλέσει τα αυτοκίνητα – ρέπλικες, τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά με τιμή πώλησης 40.000 ευρώ.

Η εταιρεία εξέδωσε περί κατάσχεσης και καταστροφής σε 17 ρέπλικες Ferrari F430 και 458 Italia από την ισπανική αστυνομία μετά από την εξάρθρωση κυκλώματος που τις κατασκεύαζε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία επισημαίνει ότι ναι μεν τα αυτοκίνητα της θα μπορούσαν να θεωρηθούν έργα τέχνης, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για αντίγραφα ενός έργου τέχνης, αλλά “προϊόντα καθαρής πλαστογραφίας”.

“Είναι ακριβώς όπως οι τσάντες Hermes που πωλούνται στα πεζοδρόμια”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία αναφέρεται στα μαϊμού μοντέλα, τα οποία βρέθηκαν στην πρέσα κάποιας μάντρας. “Αν πραγματικά θέλετε μια Ferrari δεν έχετε παρά να χτυπήσετε την πόρτα μιας αντιπροσωπείας μας σε κάποια από τις 62 χώρες και τα 200 καταστήματα σε όλον τον κόσμο. Μόνον εκεί θα βρείτε το πραγματικό αυτοκίνητο των ονείρων σας”, καταλήγει η ανακοίνωση.