Το σενάριο πίσω από την απρόσμενη αποχώρηση από τον Ant1 και ο ρόλος δυνατού ονόματος του Alpha

Το σενάριο πίσω από την απρόσμενη αποχώρηση από τον Ant1 και ο ρόλος δυνατού ονόματος του Alpha

Ποιο όνομα ενδέχεται να βρεθεί στον σταθμό του Αμαρουσίου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο Corporate Communications & PR Director Κώστας Τσολάκης έληξε τη συνεργασία του με τον Όμιλο Antenna καθώς αποτελούσε ισχυρό «χαρτί».

Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από τις δημόσιες σχέσεις του ομίλου, μετά από 3,5 χρόνια αποχώρησε και το γνωστοποίησε ο ίδιος.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αποχώρησης του κ. Τσολάκη από τη συγκεκριμένη θέση «φούντωσαν» οι φήμες πως ένα άλλο «δυνατό» όνομα θα πάρει τη θέση του και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ευσταθεί καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο με εμπειρία.

Το όνομα της Άννας Βλαβιανού ήταν το πρώτο που σκέφτηκαν οι καλά γνωρίζοντες και υπέθεσαν πως ίσως να είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τσολάκη στην ιδιαίτερα απαιτητική θέση.

Η Άννα Βλαβιανού είχε αποχωρήσει στις αρχές Μαΐου αναπάντεχα από τον Alpha μετά από έξι χρόνια συνεργασίας της με τον σταθμό στη θέση της διευθύντριας εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Αν ισχύσει το σενάριο αυτό, δεν θα προκαλέσει έκπληξη καθώς πρόκειται για ένα άτομο με μεγάλη εμπειρία που θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του σταθμού.