Αυτό το πρώτο ραντεβού δεν βγήκε καθόλου καλό

Η Jennifer Rosoff εργαζόταν σε διαφημιστική εταιρεία. Ζούσε στον 17ο όροφο ενός κτιρίου στο Μανχάταν. Είχε μόλις βγει το πρώτο της ραντεβού με κάποιον άνδρα. Κατά τη 1 το βράδυ της Πέμπτης και καθώς κάθονταν μαζί στο σπίτι, αποφάσισαν να βγουν στο μπαλκόνι για να καπνίσουν.

Η Rosoff, που έδειχνε το σπίτι της στον νέο της φίλο, ακούμπησε το κάγκελο αμέριμνη. "Ξέρεις, δεν είναι και ό,τι καλύτερο αυτό που κάνεις", της είπε ο φίλος της. "Το κάνω συνέχεια", απάντησε αυτή. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ακούστηκαν δύο μικροί κρότοι και το κάγκελο του μπαλκονιού υποχώρησε, ρίχνοντας την Rosoff στο κενό. Ο θάνατός της εξακριβώθηκε επιτόπου, από τους τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο της πτώσης.

Ο θόρυβος από την πρόσκρουση ακούστηκε σε αρκετή απόσταση, ενώ οι φωνές της άτυχης γυναίκας ενώ έπεφτε, ξύπνησαν κάποιους ενοίκους του κτιρίου. Οι συνάδελφοί της, έκπληκτοι από το περιστατικό, ανέφεραν συνεχώς πόσο γελαστή και γεμάτη χιούμορ ήταν. Μετά το περιστατικό, έχει σπεύσει η πολεοδομία της πόλης και εξετάζει τα κιγκλιδώματα των μπαλκονιών.