Έπεσε η σημαία από την οροφή του Κοινοβουλίου

Ένα σπάνιο γεγονός έλαβε χώρα στη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έπεσε η ελληνική σημαία, η οποία βρίσκεται στην οροφή του κτιρίου της Βουλής. Το ατύχημα συνέβη, καθώς κόπηκε ο ιστός. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι υπάλληλοι του κτιρίου αποκατέστησαν τη ζημιά, ενώ οι συγκεντρωθέντες φώναζαν "Βγάζουν τη σημαία για να ανεβάσουν τη γερμανική".

Ανοιχτοί οι δρόμοι στο κέντρο

Ανοιχτοί είναι και πάλι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς νωρίτερα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασιλίσσης Σοφίας, συγκεντρώθηκαν οι απεργοί της ΑΔΕΔΥ, που έχει κηρύξει για σήμερα 24ωρη κινητοποίηση ενάντια "στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων που υλοποιεί η κυβέρνηση".

Έξω από το υπουργείο βρίσκονταν άνδρες των ΜΑΤ με τέσσερις κλούβες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news.gr, από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές σχηματίζοντας ομάδες περιφρούρησης προκειμένου να μην μπουν εργαζόμενοι στο κτίριο. Ωστόσο με τη βοήθεια της Αστυνομίας περίπου 20 υπάλληλοι κατάφεραν να μπουν στα γραφεία τους και με αυτούς εργάζεται αυτή την ώρα το υπουργείο.

Στο σημείο έφτασε και το μπλοκ των απεργών του ΠΑΜΕ, ενώ οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τους 1.500.