Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη ξεκινά

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στις 21:00 (OTE Sport 1) στην Τούμπα την ουκρανική Μέταλιστ.

Το κακό για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι ότι στη μάχη αυτή δε θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, καθώς τα επεισόδια στην περσινή αναμέτρηση με τη Ραπίντ Βιέννης οδήγησαν στην τιμωρία της έδρας του.

Ο Χουμπ Στέφενς φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στους Ουκρανούς. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Χακόμπο, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ και Κατσουράνης. Μπροστά από τους αμυντικούς, σε ρόλο αμυντικού χαφ, θα παίξουν οι Τζιόλης και Λάζαρ, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Λούκας και Γεωργιάδης. Τέλος, την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Από την άλλη, οι Ουκρανοί θα παραταχθούν χωρίς τον βασικό τους γκολκίπερ, Γκοριάινοφ, που τραυματίστηκε χθες και θα αντικατασταθεί από τον Ντισλιένκοβιτς. Ακόμα, αναμένεται να αγωνιστούν οι Γκουεγιέ, Βιγιάγκρα, Μολέδο, Ασεβέδο, Έντμαρ, Τόρες, Σόσα, Σόουζα, Μάρλος και Ντέβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπούκελ.

Διαβάστε ακόμα: Ποια είναι η Μέταλιστ