Πώς να φορέσετε τα oversized σκουλαρίκια!

Όσο μεγαλύτερα είναι τόσο το καλύτερο! Αυτός ο κανόνας ισχύει για τα σκουλαρίκια εφέτος το καλοκαίρι! Ό,τι κι αν επιλέξετε, ένα ζευγάρι σε φωτεινό χρώμα, με φτερά ή ένα κομψό και αριστοκρατικό, τα μεγάλα σκουλαρίκια είναι το απόλυτο must καθώς θα δώσουν στυλ και λάμψη σε κάθε outfit! Φορέστε τα παντού, ακόμα και στην παραλία, απλά επιλέξτε τα με προσοχή καθώς θα τραβήξουν την προσοχή στο πρόσωπό σας! Θέλετε να μάθετε πώς να τα φορέσετε;

Neon

Τα neon χρώματα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Τι θα λέγατε να φορέσετε το trend…στα σκουλαρίκια; Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα ενώ θα δώσουν στυλ ακόμα και στο πιο απλό ντύσιμο. Να θυμάστε ότι τα neon ταιριάζουν τέλεια με μαυρισμένη επιδερμίδα άρα το ίδιο ισχύει και για τα σκουλαρίκια.

Τιρκουάζ

Το απόλυτο χρώμα για το καλοκαίρι είναι το τιρκουάζ. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε αυτό το υπέροχο χρώμα και κάντε τους πιο απίθανους συνδυασμούς. Φορέστε τα με το φούξια ή κοραλί φόρεμά σας και ολοκληρώστε το look σας με ένα τσαντάκι και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες σε nude απόχρωση.

Απλό αλλά υπέροχο

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε στη ντουλάπα μας ένα λευκό ή μπεζ καλοκαιρινό cute φορεματάκι. Για μία τέλεια εμφάνιση συνδυάστε το με ένα μαύρο clutch, τις animal printed μπαλαρίνες σας και δώστε λάμψη στο σύνολο με ένα ζευγάρι oversized χρυσά σκουλαρίκια.

Ethnic

Ένα ζευγάρι ethnic σκουλαρίκια θα απογειώσουν το στυλ σας! Συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας jean, ένα λευκό εφαρμοστό t-shirt και τις πλατφόρμες σας σε ένα φωτεινό χρώμα και κλέψτε τις εντυπώσεις.