Αεροπορικά… ατυχήματα

Βρίσκεστε σε μια πτήση διάρκειας πολλών ωρών. Μετά από κάποια ώρα οι περισσότεροι χαλαρώνουν, ενώ κάποιοι το ρίχνουν και στον ύπνο. Ως εδώ όλα καλά. Τι συμβαίνει όμως όταν ο διπλανός σας καταλαμβάνει άθελά του ζωτικό χώρο από το κάθισμά σας; Ενώ κάθεστε ήδη σε αυτό…;

Η άβολη στάση του μπορεί να προκαλεί σιελόρροια (πάνω στα ρούχα σας), ενώ ξαφνικά το χέρι σας αποδεικνύεται άριστο υποκατάστατο μαξιλαριού. Ένας ακόμα επιβάτης ανάμεσα στους πολλούς, βρέθηκε σε αυτή την παράξενη και άβολη θέση-με μια διαφορά: τράβηξε σε βίντεο όλο το σπαρταριστό γεγονός.

Οι προσπάθειες της διπλανής του να βολευτεί όσο καλύτερα μπορεί (εις βάρος του φυσικά), η αδυναμία του να αντιδράσει (από ευγένεια ή αμηχανία), η γυναίκα που βυθίζεται σε όλο και πιο βαθύ ύπνο, οι γκριμάτσες που του ξεφεύγουν στις ατυχείς προσπάθειές του να την επαναφέρει στη θέση της. Το αποκορύφωμα; Όταν κατάφερε τελικά μετά από περιπέτειες να την ξεφορτωθεί, η συνεπιβάτισσα του αναζήτησε την τύχη της στον έτερο διπλανό άτυχο επιβάτη!

“Είχαμε κενά αέρος, οι αεροσυνοδοί απαγορευόταν να σηκωθούν και μας είχαν ζητήσει να μη χρησιμοποιήσουμε το κουμπί έκτακτης ανάγκης εκτός από ιατρικά επείγουσες περιπτώσεις. Έτσι, έπρεπε να το αντιμετωπίσω μόνος μου”, διηγείται ο ερασιτέχνης κινηματογραφιστής των αιθέρων!