Το λευκό denim σορτσάκι

Θα συμφωνήσετε ότι κανένα ρούχο δε μπορεί να συγκριθεί τους καλοκαιρινούς μήνες με το λευκό denim σορτσάκι. Είναι στυλάτο, sexy καθώς αναδεικνύει τα καλλίγραμμα μαυρισμένα πόδια σας και μπορεί να σας χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στη βραδινή σας έξοδο. Θέλετε να μάθετε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να φορέσετε αυτό το must have κομμάτι;

Εάν θέλετε κάτι casual συνδυάστε το με ένα t-shirt σε ένα φωτεινό χρώμα και τα φθαρμένα σταράκια σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα καπέλο jockey και μία oversized τσάντα.

Για την απογευματινή βόλτα με τη φίλη σας συνδυάστε το λευκό denim σορτσάκι σας με ένα φαρδύ πλεκτό σε pastel απόχρωση και τις πλατφόρμες σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα φάκελο σε ένα φωτεινό χρώμα.

Για να είσαστε στυλάτη στην παραλία συνδυάστε το με ένα crop top και ολοκληρώστε το look σας με τις σαγιονάρες σας, μια μεγάλη πουά τσάντα και ένα oversized ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Το navy look είναι καταπληκτικό τώρα το καλοκαίρι. Στη βραδινή σας έξοδο, λοιπόν, φορέστε το denim σορτσάκι σας με ένα μπλε δαντελένιο top και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά flat πέδιλα σε χρυσή απόχρωση, ένα μεγάλο κολιέ στο λαιμό σας και ένα clutch.