HotelBrain: Δυναμική είσοδος στην Τουρκία

Στην Τουρκία επεκτείνει τις δραστηριότητες της η εταιρεία HotelBrain, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του πρώτου της ξενοδοχείου στη χώρα.

Το boutique ξενοδοχείου "Galata Antique Hotel" στην περιοχή Πέρα της Κωνσταντινούπολης, υπέγραψε Συμφωνητικό Διαχείριση με την HotelBrain Turkey, η οποία δραστηριοποιείται στην Τουρκία μόλις έξι μήνες.

Τοποθετημένο στην μποέμ περιοχή Tunel, το 22 δωματίων Galata Antique βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Taksim Beyoglu (το SoHo της Κωνσταντινούπολης) γνωστό τόπο συνάντησης της τέχνης, της ιστορίας, του πολιτισμού και των πρωταγωνιστών της κοινωνικής σκηνής της πόλης. Σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Alexander Vallaury και χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα ως έπαυλη μιας οικογένειας Γάλλων της Ανατολής, το επιβλητικό νεο-αναγεννησιακό κέλυφος του ξενοδοχείου, επιφυλάσσει στο εσωτερικό του την έκπληξη της μοντέρνας αισθητικής που κοιτά κατάματα το μέλλον.

Η ιδιοκτήτρια του Galata Antique Hotel, κα. Arguc Doygou με την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε: “Θαύμασα πραγματικά το επιχειρηματικό μοντέλο της HotelBrain. Είναι η επαγγελματική βοήθεια που μας χρειάζεται προκειμένου να βελτιώσουμε τα πρότυπα και τις υπηρεσίες μας. Με σύμμαχό μας μια παθιασμένη ομάδα, όπως αυτή είναι HotelBrain πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία της Hotelbrain με ξενοδοχείο του εξωτερικού, μετά το O’ Monot, στη Βηρυτό του Λιβάνου τον περασμένο Μάρτιο. Το portfolio πλέον της εταιρείας διαθέτει συνολικά 70 Συμφωνητικά Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.