Χάστε βάρος και κερδίστε χρυσάφι

Το κίνητρο για να ξεκινήσει κάποιος δίαιτα είναι συνήθως είτε αισθητικό είτε λόγος υγείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως αποδεικνύεται ανίσχυρο μπροστά σε μία στιγμή αδυναμίας και κάποτε όλοι υποκύπτουν στον πειρασμό μιας λιχουδιάς, σπάζοντας τη δίαιτα. 

Αυτά σκέφτηκαν οι αρχές του Ντουμπάι και - στα πλαίσια μια καμπάνιας με σκοπό να προάγει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την άθληση- αποφάσισε να επιβραβεύει τους πολίτες που καταφέρουν να αδυνατίσουν με ένα απόλυτο κίνητρο: με χρυσάφι!

 
Οι αρχές της χώρας προσφέρουν στους κατοίκους του 2 γραμμάρια καθαρού χρυσού αν δώσουν μάχη με το ψυγείο τους και την κερδίσουν, χάνοντας τουλάχιστον δύο κιλά μέσα σε διάστημα ενός μήνα.

Το βραβείο είναι μέρος του διαγωνισμού με θέμα "Το βάρος σας σε χρυσάφι", ο οποίος χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Ντουμπάι και θα διαρκέσει μεχρι τις 16 Αυγούστου.

Επιπλέον, για όσους συνεχίσουν τη δίαιτα αφού χάσουν τα στάνταρ δύο κιλά, θα κερδίζουν ένα γραμμάριο χρυσού για κάθε παραπάνω κιλό που θα χάνουν.

Στον διαγωνισμό δεν υπάρχει όριο για το πόσο χρυσό μπορεί κανείς να κερδίσει αδυνατίζοντας ωστόσο οι γιατροί συνιστούν ότι η υγιής απώλεια βάρους κυμαίνεται μεταξύ των 4-8 κιλών το μήνα.