Outfits για να αισθάνεστε sexy κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας!

Οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους κυρίως τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνονται ιδιαίτερα όμορφες και ελκυστικές. Η αύξηση σωματικού βάρους, τα πρησμένα πόδια και τα καθημερινά πονάκια δεν τις αφήνουν να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής τους και το νέο τους σώμα! Κι όμως μπορείτε να αισθάνεστε sexy κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας! Σας προτείνουμε στυλάτα outfits τα οποία θα αναδείξουν τις υπέροχες καμπύλες σας!

Δείξτε τα υπέροχα πόδια σας. Φορέστε ένα mini φόρεμα σε φαρδιά γραμμή και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι πέδιλα με μικρό τακούνι εάν είσαστε στο πρώτο στάδιο της εγκυμοσύνης σας ή διαφορετικά με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Επιλέξτε το φόρεμά σας να είναι σε ένα φωτεινό χρώμα, να μην έχει μεγάλο ντεκολτέ κι αν έχετε πάρει κάποια κιλάκια στα χέρια φροντίστε να έχει μανικάκια για να μην αισθάνεστε άβολα. Ολοκληρώστε το look σας με metallic αξεσουάρ και ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό μακιγιάζ.

Για τις πιο casual εμφανίσεις σας τολμήστε να φορέσετε σορτσάκι συνδυασμένο με ένα απλό loose t-shirt κι ένα ζευγάρι sneakers.

Εάν έχετε πάρει κιλά από τη μέση και κάτω επιλέξτε να φορέσετε ένα maxi φόρεμα. Φροντίστε να έχει μεγάλο ντεκολτέ και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι flat σανδάλια, ένα μεγάλο βραχιόλι και ένα κομψό clutch.

Εάν θέλετε να είσαστε άνετη και στυλάτη φορέστε ένα απλό μαύρο κολάν το οποίο θα συνδυάσετε με ένα φαρδύ t-shirt κι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με το κολάν μπορείτε να φορέσετε ένα jean σε οποιοδήποτε χρώμα. Φυσικά θα πρέπει να είναι κατάλληλο για την κατάστασή σας, δηλαδή να μην έχει σκληρό ύφασμα και να μη σας πιέζει στην κοιλίτσα σας.