Η ζωγραφική συναντά τη ναυτική παράδοση στις Σπέτσες

Ταξιδέψτε μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής στο πανέμορφο νησί των Σπετσών, όπου από 18 Ιουλίου έως και 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση “Nostalgia.gr” στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel.

Το ξενοδοχείο στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του για ενίσχυση της πολιτιστικής ζωής του νησιού διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι μια σειρά σημαντικών εικαστικών εκθέσεων – happenings, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η έκθεση ζωγραφικής με ναυτικά θέματα, της Χρύσας Δελαπόρτα, έρχεται στο νησί για 3η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο της διεθνούς διοργάνωσης Spetses Classic Yacht Race.

Ένα μαγικό εικαστικό ταξίδι θα ξεκινήσει στο lobby του ξενοδοχείου με έργα του Παύλου Σάμιου, της Χρύσας Βέργη, της Εριέττας Βορδώνη και της Ειρήνης Δανιόλου-Νεοφύτου.

Η ιστορικός Τέχνης, Κλέα Σουγιουτζόγλου, που επιμελείται της έκθεσης, θέτει το ερώτημα “Άραγε είναι η Νοσταλγία σήμερα αυτό που υπήρξε; Άφησε το internet χώρο για αναπόληση κι επιστροφή στο παρελθόν;” Οι ίδιοι οι ζωγράφοι με τα έργα και κάποιες ιδιαίτερες σκέψεις τους, συμμετέχουν στην αισθητική προσέγγιση του θέματος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013, στις 8 μμ στο lobby του Poseidonion Grand Hotel.