Τι δεν πρέπει να κάνετε πριν το γάμο σας!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα σκεφτείτε να κάνετε προκειμένου να είσαστε όμορφη στο γάμο σας ή σε οποιοδήποτε σημαντική στιγμή της ζωής σας η οποία θα απαθανατιστεί σε φωτογραφίες και θα κοιτάτε μετά από χρόνια. Θέλετε το σωστό φόρεμα, τα σωστά μαλλιά, τα σωστά παπούτσια και φυσικά το σωστό μακιγιάζ. Όταν κάνετε τόσο κόπο για να είσαστε στα καλύτερά σας, μπορεί να φθάσετε στην υπερβολή με τις θεραπείες περιποίησης. Πριν διαβάσετε τι δεν πρέπει να κάνετε, υπάρχει ένα μόνο πράγμα που θα λειτουργήσει και δεν πρέπει να ξεχάσετε: ότι είσαστε ούτως ή άλλως όμορφη όταν αισθάνεστε χαρά και ευτυχία!

Αποτρίχωση: οποιαδήποτε μέθοδος μπορεί να σας ερεθίσει και να αφήσει τα αποτυπώματά της στο δέρμα σας με απρόβλεπτο χρόνο επούλωσης. Είναι ασφαλές να κανονίσετε την αποτρίχωσή σας μια εβδομάδα πριν το μεγάλο γεγονός.

Κούρεμα και βαφή: μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά θυμηθείτε τις φορές που βγήκατε από το κομμωτήριο με ένα κούρεμα που δε μπορούσατε να συνηθίσετε ή ένα χρώμα που δε βγήκε όπως το θέλατε. Μη δοκιμάσετε κάτι καινούργιο μόνο και μόνο για την αλλαγή, μπορεί να μην είναι όπως το είχατε στο μυαλό σας!

Η πούδρα: εφόσον θα βγάλετε αρκετές φωτογραφίες, η πούδρα βοηθάει στο να μην έχετε αντανακλάσεις όταν φωτογραφίζεστε. Το κλειδί όμως για να μην αλλοιώνεται ο χρωματικός τόνος στο δέρμα είναι η πούδρα που θα εφαρμοστεί να είναι διάφανη και άχρωμη, ώστε το μόνο που θα σας αφαιρέσει να είναι η γυαλάδα από συγκεκριμένα σημεία.

Ηλιοθεραπεία: σίγουρα ένα μαυρισμένο δέρμα δείχνει πολύ σέξι και κάνει ωραία αντίθεση με τους ανοιχτόχρωμους τόνους του νυφικού. Ο ήλιος όμως είναι άκρως απρόβλεπτος και βλαβερός παράγοντας για την επιδερμίδα μας αφού μπορεί να προκαλέσει μικρά ή μεγάλα εγκαύματα, κηλίδες, φακίδες και σημάδια που σίγουρα δε θέλετε να έχετε την ημέρα του γάμου σας. Το όμορφο δέρμα είναι το υγιές δέρμα όποτε η απολέπιση και η ενυδάτωση είναι το κύριο μέλημά σας.