Το leopard top!

Τα leopard print κομμάτια είναι ό,τι πιο hot για το καλοκαίρι. Εκτός του ότι φορώντας τα σίγουρα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας, μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα κομμάτια που διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Εάν μέχρι σήμερα δεν έχετε τολμήσει να φορέσετε ένα leopard κομμάτι είτε γιατί θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει στο στυλ σας ή διότι πιστεύετε πως είναι too much σας προτείνουμε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα leopard top και σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη καθώς θα σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλετε να μάθετε πώς να το φορέσετε;

Για ένα casual outfit συνδυάστε το leopard top σας με ένα σορτσάκι σε φωτεινή απόχρωση, όπως το ροδακινί και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι χρυσά σανδάλια gladiator, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας και μία τσάντα τύπου ταχυδρόμου.

Για ένα πιο girly look συνδυάστε το leopard top σας με μια mini full skirt σε pastel απόχρωση. Ολοκληρώστε την άψογη εμφάνισή σας με τις μπαλαρίνες σας, μία τσάντα φάκελο και πολλά βραχιόλια.

Εάν θέλετε να φορέσετε το leopard top σας στη βραδινή σας έξοδο και να κλέψετε τις εντυπώσεις συνδυάστε το με ένα μαύρο skinny jean και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα clutch κι ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.