Τα τρία νέα πρόσωπα του πρωταθλητή

Με τρεις Τρεις ακόμη νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τη νέα σεζόν θα φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους Λεάντρο Σαλίνο,Τόμας Ντε Βινσέντι και Ανδρέα Σάμαρη.

Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν στο πάνελ δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο, τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε.. Σάββα Θεοδωρίδη, τον Αθλητικό Διευθυντή. Πιέρ Ισά και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. κ. Κώστα Καραπαπά. όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, olympiacos.org.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο κ. Βρέντζος, ο οποίος καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές:«Θα ήθελα να σας καλησπερίσω για τρίτη φορά σε μια εβδομάδα. Αισίως με την παρουσίαση των τριών παιδιών, συμπληρώνουμε έξι προσθήκες για τη νέα σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σαλίνο, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη. Ο Λεάντρο είναι ένας παίκτης που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό και μπορεί να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Τα άλλα παιδιά είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο πέρυσι στις ομάδες και μπορούν να προσφέρουν πολλά και εδώ. Θα ήθελα να τους καλωσορίσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Τα δυο παιδιά που ήταν στην Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία ενσωμάτωσης στην ομάδα αρκετό καιρό τώρα και είμαι σίγουρος ότι αν δουλέψουν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο».

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πιέρ Ισά, λέγοντας: «Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Βρέντζο που παρουσίασε τους τρεις νέους παίκτες. Ο Ντε Βινσέντι είναι ένας παίκτης που παρακολουθούμε από τα Γιάννενα. Ο Σαλίνο μπορεί να μας βοηθήσει ως δεξί μπακ ή ακραίος και ο Αντρέας είναι ένας παίκτης που επίσης ξέρουμε από τον Πανιώνιο».

Ο Ντε Βινσέντι στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού είπε: «Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Ο καθένας ξέρει που πηγαίνω. Είναι ένα γιγάντιο βήμα για την καριέρα μου και το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι θα δουλέψω πολύ».

Αμέσως μετά ο Σαλίνο πήρε το λόγο τονίζοντας: «Καλησπέρα σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ,είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα ίσα έχω δει εδώ και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να δώσω χαρά στους φίλους του Ολυμπιακού».

Τέλος ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε: «Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι πολύ περήφανος που μια φανέλα του Ολυμπιακού έχει τα όνομα μου, θα ήθελα να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα προσπαθήσω να τους κάνω περήφανους. Ξέρω ότι είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω».

Αμέσως μετά ακολούθησαν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο Ντε Βινσέντι ρωτήθηκε για τον Τάσο Πάντο και για το πώς αισθάνεται που θα αγωνίζεται πλάι στους Ντομίνγκεζ και Ιμπαγάσα: «Για τον Πάντο, αυτό που έχω να πω είναι ότι εκτός από καταπληκτικός ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος. Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στα αποδυτήρια. Όσο για τους Ντομίγκεζ και Ιμπαγάσα πρόκειται για δύο μεγάλους παίκτες και σαν νέος παίκτης θα πρέπει να ακούω τις συμβουλές τους».

Ο Λεάντρο Σαλίνο, σε ερώτηση σχετικά με τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε απάντησε: "Είναι αλήθεια ότι μιλάω εδώ και καιρό με τον Ολυμπιακό. Δεν είχα αμφιβολία ότι ήθελα να έρθω από την πρώτη στιγμή. Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά επέλεξα Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην παρουσίασή μου".

Για το τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό και ποιοι είναι η στόχοι του με την ομάδα, ο Σαλίνο τόνισε: "Ξέρω πολλά για την νέα μου ομάδα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές, είναι μια υπέροχη ομάδα και έχει ένα υπέροχο γήπεδο. Όσο για τους στόχους μου, θα ήθελα να φτάσουμε ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο UEFA Champions League".

Ο Ανδρέας Σάμαρης από την πλευρά του τόνισε για την ευκαιρία που του δίνεται και πως βλέπει την πορεία του στην ομάδα τα εξής: "Χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός μιας και αυτό μόνο καλό μπορεί να μου κάνει. Είμαι σε μια ομάδα, που εκτός από ταλέντο πρέπει να έχεις και χαρακτήρα νικητή. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά τα πράγματα θα έρθουν όπως τα ονειρεύομαι".

Αμέσως μετά οι δημοσιογράφοι ρώτησαν το Γιάννη Βρέντζο για άλλες εξελίξεις στα μεταγραφικά: "Για το κομμάτι του Αμαλφιτανό και τις άλλες υποθέσεις δεν έχουμε να πούμε κάτι, όταν έχουμε κάτι θα το ανακοινώσουμε. Με τον Τζιμπούρ είχαμε μια συνάντηση, ζήτησε κάποιες μέρες παραπάνω άδεια και όταν έχουμε κάτι νεότερο θα το ανακοινώσουμε και αυτό".

Την παρουσίαση έκλεισε ο Σάββας Θεοθωρίδης λέγοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που τόσο αυτά τα τρία παιδιά, όσο και ο Ολαϊταν ήρθαν στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, έχω μιλήσει μαζί του και έχουν καταλάβει ότι έχουν έρθει σε μια μεγάλη ομάδα. Έχω καταλάβει από τις ερωτήσεις τους ότι ενδιαφέρονται πολύ για την ομάδα και στο τέλος θα γίνουν πιο Ολυμπιακοί από εμένα".

Οι τρεις παίκτες πήγαν, αμέσως μετά, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη, ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και εν συνεχεία μετέβησαν στον χώρο όπου πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν εκεί και ανανέωναν την κάρτα τους ή αγόραζαν νέο διαρκείας.