Πιέζει και ο Αμαλφιτανό για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό έχουν ανεβάσει στροφές και ασχολούνται πρωτίστως στο αμέσως ερχόμενο διάστημα με την περίπτωση του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Οι διαπραγματεύσεις χρειάζονταν περισσότερο χρόνο από τις περιπτώσεις των Βλαντιμίρ Βάις και Τσόρι Ντομίνγκες, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος.

Από τον Πειραιά εκφράζουν αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, χωρίς να διαρρρέουν, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ολυμπιακός θέλει να τον πάρει με μεταγραφή, όχι δανεικό με οψιόν αγοράς. Είναι προφανές ότι Ολυμπιακός και Αμαλφιτανό έχουν συμφωνήσει και πλέον πιέζει με τον τρόπο του και ο παίκτης. Χθες, ήταν στην πρώτη συγκέντρωση της Μαρσέιγ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γαλλία, αλλά με την προοπτική να φύγει. Περιμένει το ΟΚ από τους δύο συλλόγους για να μπει κι αυτός στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα. Ο Γάλλος, πάντως, έδωσε κανονικά το "παρών" στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου της Μασσαλίας.

Όταν ο Γιάννης Βρέντζος έλεγε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις και παρουσιάσεις παικτών αυτήν την εβδομάδα, δεν αναφερόταν μόνο στον Ντομίνγκες, αλλά και στον Αμαλφιτανό, έχοντας την πεποίθηση ότι άμεσα θα κλείσει και η δική του υπόθεση για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.