Τα “μαθήματα”…μακιγιάζ που παίρνεις κάνοντας λάθη!

Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να "ζωγραφίζεις" το πρόσωπό σου κάθε φορά με έναν ξεχωριστό τρόπο. Όμως το να γνωρίζεις τι προϊόντα να αγοράσεις και πώς να τα χρησιμοποιήσεις, απαιτεί εμπειρία και φυσικά…να κάνεις λάθη από τα οποία όλο και κάτι θα μάθεις. Το κακό είναι ότι κάποια πράγματα θα τα μάθεις με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο! Διαβάστε περισσότερα.

Ο γρίφος του lipgloss: είναι ένα εύκολο προϊόν στην εφαρμογή, μερικές φορές δε χρειάζεται καν καθρεφτάκι και μπορείς πάντα να το έχεις μαζί σου για την ώρα που θα χρειαστεί να φρεσκαριστείς. Όταν όμως βάλεις το χέρι σου στην τσάντα...ως δια μαγείας έχει εξαφανιστεί! Μην το ψάξετε άλλο…κάποια πράγματα απλά γίνονται, οπότε μάλλον θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα καινούργιο!

Το κόκκινο κραγιόν: θα σας κάνει να νιώσετε femme fatale…sexy και έτοιμη να φιλήσετε όποιον επιθυμείτε. Παρόλα αυτά, επειδή φοράτε κόκκινο κραγιόν σημαίνει ότι έχετε ξοδέψει τουλάχιστον 20 λεπτά για να το εφαρμόσετε ενώ έχετε χρησιμοποιήσει πολλές μπατονέτες με makeup remover για να σβήσετε το κραγιόν που σας ξέφυγε από το περίγραμμα των χειλιών. Επίσης, θα περάσετε το υπόλοιπο βράδυ σας ανησυχώντας για το εάν το κραγιόν έχει μουτζουρωθεί ή έχει αλλοιωθεί. Και ναι τελικά…θα έχει!

Το foundation: αυτό που επιλέξατε μόνες σας το πιο πιθανό είναι να έχει λάθος απόχρωση για το δέρμα σας! Ζητήστε πάντα τη βοήθεια ενός ειδικού, βγείτε σε φυσικό φως και να προσέχετε πάντα το χρώμα του προσώπου σας αφού φορέσετε foundation να μη διαφέρει από το χρώμα του λαιμού σας!

"Δε φοράω καν makeup": ok...συνήθως όποια γυναίκα δείχνει αψεγάδιαστη και κάνει αυτή τη δήλωση…είναι σίγουρο ότι όντως φοράει makeup αλλά τουλάχιστον της αναγνωρίζουμε ότι το φοράει καλά!

"To νερό είναι το μυστικό ομορφιάς μου": οι περισσότερες celebrities αυτό θα υποστηρίξουν. Αν με τη λέξη "νερό" εννοούν photoshop, πλαστικές επεμβάσεις, χημικά peeling, θεραπείες ομορφιάς και μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι επιμελούνται την εμφάνισή τους…τότε ναι, μας πείθουν! Το "νερό" είναι το μυστικό!

Και το καλύτερο…

Θα επισκεφτείτε ένα κατάστημα ομορφιάς και θα ζητήσετε από τον ειδικό makeup artist να σας προτείνει ένα φυσικό look, και τότε:
1. θα επιλέξει χρώματα που απεχθάνεστε.
2. εκείνη τη στιγμή θα έρθουν όσοι πελάτες δεν ήρθαν όλη την ημέρα.
3. θα αγνοήσουν τη γνώμη σας και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για ένα έντονο, βραδινό look.
4. Το μοναδικό πράγμα που αποτελεί εγγύηση είναι ότι θα νιώσετε αρκετή πίεση για να αγοράσετε ένα προϊόν που τελικά δε θα χρησιμοποιήσετε ποτέ μόνες σας!