Νέα πτήση για Λονδίνο

Η AEGEAN με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται φέτος το καλοκαίρι από τη  αυξανόμενη τουριστική ζήτηση  προς την Ελλάδα, ενισχύει εκτάκτως το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς το εξωτερικό με έκτακτο εποχικό δρομολόγιο από Αθήνα προς Λονδίνο/Stansted.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες, δηλαδή ως 16/09, η AEGEAN θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Παράλληλα προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα περισσότερο οικονομικής πρόσβασης ακόμη και στην καρδιά της τουριστικής σαιζόν, το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, η AEGEAN εγκαινιάζει το νέο αυτό εποχικό δρομολόγιο με μια προσφορά, παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν από 1/7 – έως 10/7 εισιτήρια οικονομικής θέσης με μόλις €99 από Αθήνα και £99 από Λονδίνο πλέον των αντίστοιχων τελών/ φόρων από τα δυο αεροδρόμια.  Η προσφορά αφορά όλες τις θέσεις (δηλ. 9.000 θέσεις) και για πραγματοποίηση ταξιδιού όλο το διάστημα Ιουλίου- Σεπτεμβρίου, που θα εκτελείται το δρομολόγιο.