Ληστές βίασαν ηλικιωμένη μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Μία απίστευτη θηριωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στην Εύβοια, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία του ηλικιωμένου ζευγαριού με μαχαίρια, φορώντας κουκούλες για να κλέψουν ότι βρουν.

Ο 79χρονος άνδρας μόλις απάντησε ότι δεν έχει λεφτά δέχθηκε γροθιές και μαχαιριές στο θώρακα, ενώ το ο δεύτερος βίασε μπροστά του, την 69χρονη σύζυγο του, την οποία μαχαίρωσε και στα χέρια.

Οι δράστες μόλις ολοκλήρωσαν τις πράξεις τους, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν το πρωί του Σαββάτου (29/6) από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου είχαν μεταφερθεί για νοσηλεία, από συγγενικά τους πρόσωπα.

Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί μόλις έμαθαν τι συνέβη, ενημέρωσαν όλη την Αστυνομική διεύθυνση και στο χωριό μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μετά από αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί, όπως αναφέρει το eviazoom.

Η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ χτενίζουν από εχτές τη Γυμνού και τις γύρω περιοχές, ενώ ήδη έχουν προσαχθεί δεκάδες αλλοδαποί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, σε μία προσπάθεια για των εντοπισμό των δραστών.

Ο 79χρονος ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο και μαζί με την σύζυγο του μεταφέρθηκαν στην οικία τους, συνοδευόμενοι από τα δύο παιδιά τους.

Δείτε τι λέει στο βίντεο η γειτόνισσα του ζευγαριού, καθώς και τη μαρτυρία ενός άνδρα που μίλησε με τον ηλικιωμένο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.