Πρότειναν Σιμάο Σαμπρόσα στον ΠΑΟΚ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κριστιάν Φερνάντες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Παράλληλα, μάνατζερ πρότειναν μέσω φαξ τον Σιμάο Σαμπρόσα!

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία αναφέρουν πως ο αριστερός μπακ της Αλμερία απασχολεί τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση.

Πρόκειται για αμυντικό με έφεση στο σκοράρισμα είναι ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 6 γκολ.

Επίσης, μοίρασε και 8 ασίστ στους συμπαίκτες του, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την άνοδο για την Primera Division –μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ- με τον Χάβι Γκραθία, τον παλιό προπονητή της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου, στον πάγκο.

Ο Φερνάντεθ είναι γέννημα-θρέμμα της πόλης του Σανταντέρ και αγωνίστηκε στην δεύτερη και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου (συνολικά έπαιξε σε 198 ματς και σημείωσε 24 τέρματα), ενώ το 2008 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λας Πάλμας (23 συμμετοχές και 4 γκολ).

Ο Πορτογάλος Σιμάο δεν έχει απορριφθεί, ωστόσο, προβληματίζει η ηλικία του, σε συνδυασμό με το κασέ του.